НАБУ повідомило про підозру екс-прокурору ГПУ Сусу

Читать на русском
Співробітники Антикорупційного бюро нарешті повідомили екс-співробітника Генпрокуратури Дмитра Суса, який вчора був затриманий.
Дмитро Сус

Детективи Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру колишньому заступнику начальника департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки-начальнику управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Генеральної прокуратури України Дмитру Сусу.

Про це «Слову і Ділу» повідомили в прес-службі НАБУ.

«26 липня затриманому екс-заступнику начальника департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки-начальнику управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Генеральної прокуратури України повідомили про підозру в скоєнні злочинів, кваліфікованих за частиною 3 статті 191, частиною 4 статті 191, статтею 366-1 Кримінального кодексу України», – зазначили в Бюро.

Згідно з інкримінованими статями, Сус підозрюється в заволодінні чужим майном у великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, а також декларуванні недостовірної інформації.

Нагадаємо, джерело повідомило, що очільник САП Назар Холодницький вже підписав підозру екс-прокурору ГПУ Сусу.

Раніше НАБУ та САП затримали екс-посадовця ГПУ Суса.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: