НАБУ підозрює керівника ДП «Хліб України» в розтраті майна

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро України розслідує можливу розтрату майна в особливо великих розмірах у ДАК Хліб України.

Національне антикорупційне бюро України розслідує розтрату майна в Державній акціонерній компанії «Хліб України» в особливо великих розмірах.

Документ, який свідчить про факт розслідування, оприлюднила «Економічна правда», передає «Слово і Діло».

Мосійчук розповів, про що говоритиме зі слідчими НАБУ під час допитуНародний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук 20 липня прибув на допит до Національного антикорупційного бюро.

«Спеціалізована антикорупційна прокуратура 25 листопада 2016 року внесла до ЄРДР відомості за фактом розтрати майна в особливо великих розмірах, вчиненого керівником ДАК «Хліб України» Мироном Скородинським у період з липня 2016 року до сьогодні, за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу», – йдеться в документі.

Провадження досудового розслідування в цьому кримінальному провадженні доручено Національному антикорупційному бюро.

Нагадаємо, детективами НАБУ під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 14 липня були затримані п'ятеро осіб, причетних до махінацій із закупівлями двигунів для танків ДП ​​«Львівський бронетанковий завод», у тому числі директор заводу та його заступник.

Раніше в НАБУ повідомили про підозру в незаконному збагаченні екс-голові одного із судів Луганської області.

Відзначимо, що раніше НАБУ просило суд відсторонити директора Львівського бронетанкового заводу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: