У штабі АТО показали наслідки обстрілу Зайцевого

Читать на русском

Унаслідок обстрілу терористами ДНР житлового сектора Зайцевого повністю згоріли 3 будинки. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав.

В результаті обстрілу житлових кварталів селища Зайцеве три будинки повністю згоріли.

Про це повідомляє українська сторона СЦКК, передає «Слово і Діло».

У СЦКК уточнили, що обстріл у районі селища Зайцеве відбувся 23 липня близько 11:15. В результаті обстрілу бойовиками зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів із використанням запалювальних куль спочатку зайнялася трава, а потім вогонь перекинувся на три житлових будинки на вулицях Мересьєва, Лєскова та Вернадського.  

  Жителі вчасно залишили свої будинки, але повертатися їм уже нікуди. Всі три будинки майже повністю згоріли.

Українська сторона категорично засуджує злочинні дії НВФ ОРДО щодо обстрілу населених пунктів, які ставлять під загрозу життя й здоров'я цивільного населення та позбавляють людей даху над головою.

«Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню й свідоме невиконання Мінських домовленостей», – зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, 23 липня незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир'я.

За повідомленням очыльника СБУ, в Сирії воюють сотні російських солдатів, які пройшли Донбас.

Раніше голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський обіцяв, що в прифронтових населених пунктах Зайцеве, Жованка, Бахмутка та станція Майорська вже найближчим часом буде створена військово-цивільна адміністрація.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: