Терористи обстріляли житлові квартали Зайцевого

Читать на русском
Сьогодні бойовики в районі селища Зайцеве зі стрілецької зброї обстріляли будинки мирних жителів, в результаті обстрілу повністю згоріли три будинки, жертв серед цивільного населення немає.

У зоні проведення АТО за минулу добу, 23 липня, ситуація залишалася стабільною, близько 11:00 годин бойовики в районі селища Зайцеве зі стрілецької зброї обстріляли будинки мирних жителів.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

На відбудову Донбасу Папа Римський виділив півмільйона євроКомітет Папи Римського надав півмільйона євро на проекти з відбудови Донбасу та на соціальний захист внутрішньо переміщених осіб.

«Також на донецькому напрямку бойовики близько 1:00 ночі з гранатомета і стрілецької зброї били по українським опорним пунктам поблизу Авдіївки. У відповідь вогнем сили АТО змусили супротивника дотримуватися «тишу». Крім того, дві міни калібру 82 міліметри бандити випустили по шахті «Бутівка». На луганському напрямку стрілецьку зброю ворога працювало неподалік селищ Кримське і Малинове», - розповіли в штабі.

Раніше повідомлялося, що протягом минулої доби бойовики 18 раз обстріляли позиції українських військових. На маріупольському і донецькому напрямках вони використовували міномети, по Луганському також працювала ворожа БМП.

Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації в Донбасі (ТКГ) домовилася про так зване «хлібне перемир'я», яке почалося 24 червня. Окупанти скоротили кількість обстрілів в зоні АТО, але продовжують щодня порушувати режим припинення вогню.

Нагадаємо, що сьогодні спецпредставник США Волкер і посол Йованович відвідали зону АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: