Трагічне ДТП під Києвом: п'ятеро людей загинули, троє з них неповнолітні

Читать на русском
У главку Нацполіції Київської області розповіли про трагічне ДТП, в результаті якого загинуло п'ятеро осіб.
фото: Нацполіція

На трасі Київ-Одеса поблизу села Пшеничне Васильківського району Київської області сталася ДТП, в результаті якої загинули п'ятеро людей, троє з них неповнолітні.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-служба головного управління Національної поліції в Київській області, повідомляє «Слово і Діло».

«Неповнолітній керманич і четверо його пасажирів: троє хлопців – 16, 22 і 22 років і 17-річна дівчина від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події», – йдеться в повідомленні.

У поліції уточнили, що аварія сталася через те, що 17-річний водій на батьківському автомобілі Opel Astra не впорався з керуванням, з'їхав в кювет і зіткнувся з деревом. За даними правоохоронців, всі загиблі були місцевими жителями.

«Наразі тривають слідчі дії. Призначено експертизи, за результатами яких буде встановлено всі обставини і причини смертельного ДТП», – додали в поліції.

Слідчими порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) КК.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: