МВФ відклав вимогу земельної реформи в Україні

Читать на русском
У списку вимог МВФ до України поки що немає земельної реформи, але залишаються пенсійна реформа, приватизація і боротьба з корупцією.
фото: depo.ua

У списку вимог МВФ до України поки що немає земельної реформи, але залишаються пенсійна реформа, приватизація і боротьба з корупцією.

Про це на брифінгу у Вашингтоні розповів офіційний представник МВФ Вільям Мюррей, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Четвертий перегляд програми радою директорів можливий після того, як необхідні в рамках цього перегляду реформи будуть реалізовані. Основними з них є пенсійна реформа, заходи щодо прискорення приватизації і конкретні результати в боротьбі з корупцією», – заявив він.

Данилюк планує запустити земельну реформу у 2017 роціСказано 13 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Мюррей додав, що земельна реформа все одно є важливою умовою програми співпраці з МВФ, але її проведення потрібно відкласти на два роки, щоб досягти консенсусу з ключових питань.

Нагадаємо, 7 липня прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів про нову програму співпраці з МВФ.

4 липня прем'єр озвучив плани уряду створити таку модель ринку землі, при якій великі агрохолдинги та іноземні компанії не зможуть скуповувати українську землю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: