Wizz Air оголосив про скасування плати за перевезення великої ручної поклажі

Читать на русском
Лоукостер Wizz Air оголосив про скасування плати за ручну поклажу на рейсах, які будуть здійснюватися з 29 жовтня 2017 року.

Лоукостер Wizz Air оголосив про скасування плати за ручну поклажу на рейсах, які будуть здійснюватися з 29 жовтня 2017 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на сайт авіакомпанії.

Авіаперевізник Wizz Air відкриває в Україні чотири нових рейсиЛоукост Wizz Air відкриє нові маршрути до Польщі й Німеччини з Києва та Львова. Вартість квитків стартує від двадцяти євро.

Авіаперевізник також скасує поділ ручної поклажі на платну велику (56х45х25 см, вага до 15 кг) та безкоштовну маленьку (42х32х25 см, вага до 15 кг), запровадивши єдиний стандарт із габаритами 55х40х23 см і максимальною вагою до 10 кг.

У компанії також відзначили, що пасажири, які встигли купити квитки й оплатити перевезення ручної поклажі на рейсах після 29 жовтня, отримають відшкодування в розмірі 120% від сплаченої суми за перевезення ручної поклажі на свої Wizz рахунки.

Також повідомляється, що 29 жовтня Wizz Air змінить умови послуги пріоритетної посадки Wizz Priority. Пасажири, які оплатили її, крім можливості потрапити на борт літака в першу чергу й права провозити другий предмет ручної поклажі з габаритами до 40х30х18 см, отримають також гарантію можливості взяти до салону основний предмет ручної поклажі з габаритами 55х40х23 см.

Ручна поклажа інших пасажирів у разі нестачі місця на багажних полицях у салоні може реєструватися безкоштовно біля виходу на посадку й перевозитися як зареєстрований багаж.

Раніше повідомлялося, що Wizz Air планує літати львівськими маршрутами Ryanair.

Нагадаємо, дві авіакомпанії заявили про нові рейси з України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: