Один із найбільших українських авіаперевізників може припинити роботу

Читать на русском
За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, таке вже відбувалося свого часу з Аеросвітом, коли держава замість повернення боргів отримала дірку від бублика.

У вересні авіакомпанія «Дніпроавіа» може зупинити свою роботу, а всі активи будуть передані «Розі вітрів».

Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Кононенко впевнений, що Ryanair зайде в УкраїнуЗа словами Кононенка, він знає позицію і міністра Володимира Омеляна, і директора «Борисполя» Рябікіна.

«Я вилітав із «Борисполя» до Бухареста на українсько-румунські переговори, й до мене підійшов працівник компанії й запитав, що буде з «Дніпроавіа». Після цього він повідомив, що у вересні компанія фактично закривається. Ми пережили таке з «Аеросвітом», тепер переживаємо з «Дніпроавіа», коли замість того, щоб віддати державі борги, активи переводяться на «Розу Вітрів», а держава отримує дірку від бублика», – заявив міністр.

«Дніпроавіа» здійснює регулярні та чартерні авіарейси до країн Європи, Близького Сходу, СНД. Є одним із найбільших українських перевізників.

Раніше одна із найбільших європейських лоукост-авіакомпаній з Ірландії Ryanair офіційно скасувала вихід на український ринок.

У зв'язку зі скандалом навколо Ryanair Омелян ініціює звільнення гендиректора «Борисполя» Рябікіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: