У Харкові заарештували росіянина за зв'язки з ІДІЛ

Читать на русском
Дергачівський райсуд Харківської області задовольнив клопотання місцевої прокуратури про взяття під варту 26-річного громадянина Російської Федерації

Дергачівський райсуд Харківської області задовольнив клопотання місцевої прокуратури про взяття під варту 26-річного громадянина Російської Федерації, якого підозрюють в причетності до ІДІЛ, який чинив опір співробітникам СБУ при затриманні.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу прокуратури Харківської області.

У Харкові нагадали Росії, хто окупував Крим і веде війну на ДонбасіАктивісти громадської організації «Східний корпус» провели пікет біля стін генконсульства РФ до дати святкування Дня Росії.

«Суд заарештував його на 2 місяці без можливості внесення застави», - йдеться в повідомленні.   Як повідомлялося, громадянин РФ з 2014 року перебував у міжнародному розшуку за підозрою в причетності до ІДІЛ, зокрема, в участі в бойових діях в Сирії. У 2016 році його викрили і затримали в Чернігові. Він чекав екстрадиції під вартою, однак в грудні 2016 року у зв'язку із закінченням терміну екстрадиційного арешту суд змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного браслета. Підозрюваний зняв браслет і переховувався від правоохоронців.

Нагадаємо, Туреччина внесла в «чорний список» чотири тисячі росіян.

Раніше повідомлялося, що турецькому міністру заборонили в'їзд в Австрію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: