Юрій Іванющенко знову відстоює честь і гідність у Печерському суді

Читать на русском
Громадська організація Система народного контролю Слово і Діло отримала позов від бізнесмена Юрія Іванющенка. В організації наполягають: Юра Єнакієвський звернувся не за адресою.

Юрій Іванющенко, відомий в українських мас-медіа як Юрій Єнакієвський, подав позов до суду проти громадської організації «Система народного контролю «Слово і Діло».

Про це повідомили в керівному органі організації.

Позов оформлений через представника Іванющенка Євгена Глазкова.

Луценко озвучив свої поразки на посаді генпрокурораГенеральний прокурор Юрій Луценко назвав закриття справи Юрія Іванющенка своїм головним провалом на посаді.

Іванющенко просить Печерський районний суд міста Києва визнати недостовірною, такою, що не відповідає дійсності, завдає шкоди честі, гідності та діловій репутації статтю «Кривава мері. Хто стоїть за вбивством менеджера «Укрспирту»?».

«Важко зрозуміти, чого саме позивач хоче від громадської організації й чому позивач звертається не за адресою. Але ми готові вислухати позивача й представити власну позицію», – повідомили в громадській організації.

Іванющенко програв суд ЛещенкуКолишній депута від «Партії регіонів» Юрій Іванющенко програв у суді справу проти народного депутата від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергія Лещенка.

Нагадаємо, раніше Іванющенко судився з нардепами Тетяною Чорновол, Сергієм Лещенком та журналістом Юрієм Бутусовим.

Як повідомляв у липні минулого року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Інтерпол повернув у розшук бізнесмена і колишнього нардепа від Партії Регіонів Юрія Іванющенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: