На утилізацію львівського сміття уряд виділив 50 мільйонів

Читать на русском
Гройсман заявив, що уряд виділить Львівській обласній державній адміністрації 50 мільйонів гривень для утилізації сміття.

Кабінет міністрів виділить Львівській обласній державній адміністрації 50 мільйонів гривень на утилізацію сміття.

Про це розповів прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання Кабміну, передає «Слово і Діло».

«Ми неодноразово урядом працювали над тим, щоб допомогти Львову, щоб навести лад у місті. Я направляв представників уряду. Я направляв віце-прем'єра Кістіона, віце-прем'єр-міністра Віталія Зубка, щоб організувати роботи щодо вивезення твердих побутових відходів зі Львова», – сказав він.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка пообіцяв побудувати експериментальний завод з переробки сміттяСказано 10 липня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Гройсман заявив, що «дуже конструктивно було ухвалено рішення, що обладміністрація взяла на себе це абсолютно складне завдання й зараз займається вивезенням та утилізацією твердих побутових відходів».

«Для цього ми виділяємо обласній державній адміністрації, як було обіцяно, 50 мільйонів гривень, але вважаю, що 100% фінансування всіх проектів має виконуватися за рахунок місцевого бюджету міста Львів. Там є достатньо грошей, але там де потрібно, щоб держава допомогла, ми завжди допоможемо», – сказав Гройсман.

Він подякував голові Львівської обладміністрації Олегу Синютці, який займається питанням вивезення сміття.

Як повідомлялося раніше, з метою ведення чітких розрахунків щодо кількості відходів на Львівщині вперше почали зважувати сміття.

Також повідомлялося, що на Прикарпатті за останній час зафіксували понад 10 випадків несанкціонованого ввезення сміття зі Львівської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: