У Черкасах затримали вантажівку зі львівським сміттям

Читать на русском
У Черкасах затримали вантажівку з львівським сміттям, повідомляє прес-служба обласної поліції.

У Черкасах затримали вантажівку з львівським сміттям.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції, пише «Слово і Діло».

«Вантажівку, від якої відчувався різкий запах відходів, виявили представники громадських організацій. Сміття, як пояснює водій, він привіз з міста Львова без документів. Документи замовники йому обіцяли надати пізніше. За даним фактом проводиться перевірка», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в поліцію звернулися представники громадських організацій. За їхньою інформацією, на території міста Черкаси знаходиться вантажний автомобіль, заповнений сміттям. На місце події направили слідчо-оперативну групу.

Садовий відзвітував, скільки міст погодилися приймати львівське сміттяМісто з початку 2017 року направило 495 звернень до обласних та місцевих органів влади, на які отримало 229 офіційних відмов, 257 - залишилися без відповіді.

Правоохоронці переконалися, що виявлена вантажівка дійсно був заповнений сміттям. Водій сказав поліцейським, що знав про те, що везе побутові відходи; він прямував до Києва, до Черкас прибув за вказівкою роботодавця і три дні чекав подальших вказівок. Однак надати документ на вантаж не зміг.

В цей час автомобіль вилучили, за цим фактом працівники поліції проводять перевірку.

Нагадаємо, Львівська міська рада 29 червня ухвалила рішення про передачу повноважень з утилізації відходів обласної адміністрації. А Синютка представив багаторівневий план подолання львівської «сміттєвої кризи».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: