Мати полоненого росіянина звернулася до Порошенка за милосердям

Читать на русском
Мати полоненого російського військового Віктора Агеєва звернулася до президента Петра Порошенка з проханням про помилування її сина.

Мати полоненого російського військового Віктора Агеєва звернулася до президента України Петра Порошенка з проханням про помилування її сина.

Відео зі зверненням з'явилося в мережі YouTube, передає «Слово і Діло».

У Кремлі не відповідають, чи обмінюватимуть Агеєва на українців, яких утримують в РФПрес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков уникає прямої відповіді на запитання про можливість обміну полонених росіян на українців, які утримуються в Росії.

Також Світлана Агеєва просить Порошенка дозволити їй побачитися з сином.

«Шановний пане президенте! Я би хотіла звернутися до вас із проханням про помилування мого сина й дуже хотіла б отримати ваш дозвіл на побачення з ним або хоча б на те, щоб дозволили передати йому моє відеозвернення», – говорить мати Агеєва.

Також вона запевняє, що немає жодного уявлення про те, як її син опинився на Донбасі й хто змусив його ухвалити таке рішення.

Вона запевняє, що в разі помилування Агеєв винесе з цього великий життєвий урок і «зробить правильні висновки».

Мать ефрейтора Агеева через «Новую газету» обратилась к президенту Порошенкоnovayagazeta

Нагадаємо, незважаючи на особисте зізнання полоненого військовослужбовця Віктора Агеєва, Міноборони РФ продовжує заперечувати, що він був контрактником у російській армії.

Раніше військові 93-ї ОМБр показали другу сторінку військового квитка полоненого російського контрактника Агеєва, де, згідно із заявами Міноборони РФ, має бути позначка про звільнення в запас, але її там немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: