Українські військові зловили Міноборони РФ на брехні про звільнення полоненого Агеєва

Читать на русском

Військові 93-й ОМБр показали другу сторінку військового квитка полоненого російського контрактника Віктора Агеєва, де, згідно із заявами Міноборони РФ, має бути позначка про звільнення в запас.
фото: ВВС

Військові 93-ї ОМБр показали другу сторінку військового квитка полоненого російського контрактника Віктора Агеєва, де, згідно із заявами Міноборони РФ, має бути позначка про звільнення в запас: її немає.

Про це військові 93-ї ОМБр написали на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Росія продовжує вперто відмовлятися від своїх громадян та військовослужбовців, намагаючись за звичним сценарієм залишити їх напризволяще. Міністерство оборони РФ заявляє, що полонений російський контрактник Віктор Агеєв був звільнений у запас», – заявили в бригаді й навели фрагменти з офіційного повідомлення оборонного відомства Росії про те, що Агеєв звільнився зі Збройних сил РФ.

«За даними Міноборони РФ, на другій сторінці військового квитка Агеєва є відповідний запис і окрема печатка про те, що він звільнений у запас у травні 2016 року», – зазначили військові.

Як відповідь на заяви Росії, що «саме тому українські пропагандисти не стали оприлюднювати фотографії інших сторінок військового квитка, а вчергове використали дилетантів із британської ВВС для поширення фейкових «викриттів», армійці виклали другу сторінку документа, на якій немає позначок про звільнення Агеєва.

Нагадаємо, росіянин був узятий у полон під час ліквідації розвідгрупи бойовиків під Жолобком у Луганській області, після чого в Росії заявили, що він уже рік перебував у запасі, хоча мати Агеєва, його друзі й товариші по службі підтвердили, що він поступив на контрактну службу в 2017 році та перебував на окупованій частині території України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: