10 липня в АТО: невелика кількість ворожих обстрілів, серед військових ЗСУ втрат немає

Читать на русском
У понеділок, 10 липня, в зоні АТО зафіксовано невелику кількість обстрілів з боку бойовиків, проте вони все одно робили провокаційні спроби.

У понеділок, 10 липня, в зоні АТО зафіксовано невелику кількість обстрілів з боку бойовиків, проте вони все одно робили провокаційні спроби.

Так, з початку доби незаконні збройні формування 10 раз порушили «режим тиші».

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 10 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 10 липня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку бойовики відкривали вогонь поблизу селища Троїцьке. Спочатку вони використовували міномети, а о 1:00 ночі застосували 122-мм артилерію і великокаліберні кулемети.

На донецькому напрямку обстрілів не зафіксовано.

Найбільш неспокійно було на маріупольському напрямі. З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики били по Павлопіль і Широкіно. Днем в районі селищ Старий Айдар, Водяне противник застосовував гранатомети.

Станом на 18:00 втрат серед військових ЗСУ немає.

Нагадаємо, в неділю, 9 липня в зоні проведення АТО на Донбасі бойовики 10 разів застосовували зброю, в т.ч. заборонені міномети, втрат серед сил АТО немає.

10 липня президент Петро Порошенко пообіцяв виділити на сектор оборони більше бюджетних коштів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: