Обіцяв «лягти кістьми» й забув? Рудик так і не вибив гроші на ремонт шкільного спортзалу в Смілі

Читать на русском
Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Рудик не впорався з обіцянкою домогтися виділення з Державного фонду регіонального розвитку 1 млн грн на ремонт спортзалу Смілянської школи номер 7.
Сергій РудикФото з відкритих джерел

Нардеп Сергій Рудик, що представляє у Верховній Раді мажоритарний округ №198 із центром у місті Сміла, так і не домігся виділення з Державного фонду регіонального розвитку 1 млн грн на ремонт спортивної зали Смілянської школи №7.

Про те, що кошти на реконструкцію найбільшого спортзалу Черкаської області будуть виділені ще до кінця місяця, Рудик заявив 14 червня, тобто на реалізацію обіцяного в нього залишалося лише два тижні. Втім, як запевняв сам нардеп, оскільки він є членом комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку при Мінрегіоні, яка й займається розподілом інвестицій Державного фонду регіонального розвитку, то він «кістьми ляже», аби кошти на цей проект були виділені вчасно.

Сергій РудикНародний депутат України
Рудик пообіцяв добитися виділення в червні 1 млн грн на ремонт спортивного залу у м. СмілаСказано 14 червня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Сьогодні в питанні ремонту найбільшого спортивного залу Черкащини (що розташований у Смілянській школі №7 та яким я опікуюся вже третій рік поспіль) було поставлено якщо не жирну крапку, то точно знак оклику. На своєму екстреному засіданні Смілянська міська рада схвалила зміни до міського бюджету, якими «знайшла» 428 тисяч, або 30% від загальної вартості проекту капремонту спортзали … Тепер справа за комісією з розподілу коштів ДФРР, чергове засідання якої відбудеться в Києві 20 червня. Як член цієї комісії, обіцяю, що ляжу кістьми, аби 1 мільйон гривень із держбюджету був виділений ще в червні!», – заявив тоді Рудик.

У нардепа Рудика не склалося з обіцяним податком для олігархів зі східних областейНародний депутат Сергій Рудик не виконав обіцянку запровадити спеціальний податок для заможних людей родом зі східної України.

Проте коли «Слово і Діло» направило до Смілянської міської ради листа з відповідним інформаційним запитом, то отримало відповідь, у якій йдеться про те, що станом на 7 липня на рахунок міського бюджету кошти з ДФРР на ремонт спортивного залу Смілянської школи №7 не надходили.

Таким чином, Сергій Рудик отримав чергову, вже п’яту невиконану обіцянку до свого досьє. Всього «Слово і Діло» зареєструвало 37 його зобов’язань, 9 з яких він виконав. У рейтингу відповідальності народних депутатів України він наразі на 233-й позиції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: