У Миколаївській області обвалилася частина будівлі школи

Читать на русском
У місті Новий Буг Миколаївської області частково обвалилася будівля школи, де проводили ремонт.
фото: Олексій Савченко/Facebook

У місті Новий Буг Миколаївської області частково обвалилася будівля школи №1, де проводили ремонт.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, повідомляє «Слово і Діло».

«В Новому Бузі серйозна надзвичайна ситуація – зруйнувалася частина Новобузької опорної школи №1. Дякувати Богу, обійшлося без жертв, бо зараз канікули», – розповів він.

За словами Савченка, 5 липня відбудеться засідання комісії з надзвичайних ситуацій, на якому буде зібрана вся інформація щодо будівельних робіт, і про те, хто займався ремонтом школи, здійснював технагляд і приймав роботи, а також будуть проаналізовані ризики подальшого руйнування будівлі.

Губернатор зазначив, що школа була збудована в 70-ті роки.

«В мене дуже багато питань до районної влади та до керівництва школи, але висновки будемо робити після повного аналізу того, що відбулося. Думаю, що вивчити ситуацію й дати свою оцінку мають і правоохоронні органи», – підкреслив Савченко.

Нагадаємо, Савченко провалив свою обіцянку закінчити ремонт миколаївського футбольного стадіону до 28 червня. Станом на сьогодні керівник Миколаївської ОДА дав 23 обіцянки, 8 з яких уже виконав, а 5 – провалив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: