У нардепа Рудика не склалося з обіцяним податком для олігархів зі східних областей

Читать на русском
Народний депутат Сергій Рудик не виконав обіцянку запровадити спеціальний податок для заможних людей родом зі східної України.
Сергій РудикФото з відкритих джерел

Народному депутату від фракції БПП Сергію Рудику не вдалося втілити в життя обіцянку про запровадження спеціального податку для олігархів зі сходу України.

Таке зобов’язання містилося в його передвиборчій програмі, зафіксованій «Словом і Ділом» 24 вересня 2014 року.

Сергій РудикНародний депутат України
Рудик пообіцяв запровадити спеціальний податок для українських олігархів зі східних областейСказано 24 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Запровадити спеціальний податок для українських олігархів зі східних областей, який піде на відновлення зруйнованої інфраструктури та на підтримку української армії. Саме українські олігархи, а не звичайні люди з Черкащини, Полтавщини чи Вінничини мають відновлювати країну після війни», – зазначив у своїй програмі Рудик.

Вочевидь, виборці 198-го мажоритарного округу з центром у м. Сміла, що в Черкаській області, повірили кандидату в нардепи, оскільки саме з їхньої волі він потрапив до парламенту.

Проте, отримавши мандат, Рудик так і не ініціював обіцяного спеціального антиолігархічного податку.

Всього в досьє нардепа 23 обіцянки, 6 із яких виконані. В рейтингу відповідальності парламентарів він посідає невисоке 218-те місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: