Депутати Європарламенту приїхали до зони АТО

Читать на русском
У неділю, 9 червня, в зону АТО на Донбасі приїхала делегація депутатів Європейського парламенту.

У неділю, 9 червня, в зону АТО на Донбасі приїхала делегація депутатів Європейського парламенту.

Про це повідомила перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої констактной групи (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко, пише «Слово і Діло».

«Делегація європарламентарів у складі співголови Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Даріуша Росаті і його колеги Міхаеля Галера відвідали Широкино, яке неможливо відновити і відбудувати, Маріуполь, де поспілкуються з переселенцями, нашими героями-морськими прикордонниками, також відвідають Волноваху, КПВВ, інші важливі об'єкти», - написала Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, Україна робить все можливе, щоб «якомога більше європейських партнерів побачили наслідки російської гібридної війни проти України, усвідомили брехливість і небезпека путінського режиму».

Як повідомлялося, ПА ОБСЄ ухвалила резолюцію про відновлення суверенітету і цілісності України. А 7 липня ПА ОБСЄ не дивлячись на протести РФ ухвалила резолюцію, в якій Росія прямо називається окупантом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: