Китай готовий допомогти з ремонтом траси Одеса-Херсон

Читать на русском
Китай спільно з «Укравтодором» уклали меморандум, згідно з яким запланована реконструкція дороги Одеса-Херсон.

Державне агентство автомобільних доріг України та китайська компанія CRBC підписали меморандум про співпрацю при реконструкції дороги М-14/Е-58 Одеса-Миколаїв-Херсон.

Про це йдеться в повідомленні «Укравтодору», передає «Слово і Діло».

«Реконструйована дорога М-14/Е-58 зв'яже найбільші порти України - Одесу, Миколаїв, Херсон, на частку яких припадає до 80% всіх вантажів країни. За попередніми розрахунками, будівництво цієї дороги може стимулювати зростання ВВП України на 1,5 -2%», - повідомив керівник «Укравтодору» Славомір Новак.

Місцеві легенди України: траса Одеса-РеніІсторія ремонту траси Одеса-Рені та обіцянок політиків з цього приводу в циклі матеріалів «Місцеві легенди України».

Повідомляється, що проект реконструкції дороги передбачає розширення траси до 4 смуг і створення об'їзду Миколаєва. Загальна протяжність дороги складе близько 200 км.

Раніше, «Укравтодор» анонсував створення чорного списку компаній, які неякісно роблять дороги.

Нагадаємо, Володимир Гройсман обіцяв залучити в 2016 році 18-19 мільярдів гривень на ремонт і будівництво доріг по всій країні, але так і не дотримав слова. Рівень відповідальності політика доступний за посиланням.

Хто з політиків обіцяв зайнятися ремонтом однією з найгірших доріг України і стратегічної для нашої країни магістралі - «Слово і Діло» з'ясувало в матеріалі «Місцеві легенди України. Траса Одеса-Рені».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: