Тіллерсон розповів про домовленості Путіна з Трампом на саміті G20

Читать на русском
Держсекретар США Рекс Тіллерсон прокоментував першу зустріч Путіна і Трампа і повідомив, про що домовилися лідери країн.

Держсекретар США Рекс Тіллерсон повідомив, що за підсумками перших особистих переговорів на саміті G20 глави США і РФ домовилися про створення робочої групи з кібербезпеки.

Про це в Twitter повідомляє Reuters, передає «Слово і Діло».

«Після зустрічі Трампа з Путіним Тіллерсон анонсував створення робочої групи для рамкової угоди з кібербезпеки», - йдеться в повідомленні.

На прес-конференції за підсумками зустрічі президентів США і Росії Тіллерсон заявив, що між Дональдом Трампом і Володимиром Путіним склалася «позитивна хімія».

Холодна війна: оскільки приборкати владу РФ не виходить, її спробують змінитиПолітичний експерт розповів, чи змінилася позиція США щодо РФ та що може посприяти врегулюванню ситуації.

«Обидва лідери, я б сказав, зійшлися дуже швидко. Ясно, що між ними склалася позитивна хімія», - сказав Тіллерсон.

За його словами, у лідерів відбувся «досить хороший обмін думками» з приводу того, як впоратися з північнокорейською загрозою.

Також, Росія і США домовилися про перемир'я в південно-західній Сирії. Крім того, Володимир Путін і президент США Дональд Трамп домовилися створити «канал зв'язку» по Україні.

Відзначимо, що напередодні відкриття в місті пройшла акція протесту під назвою «Ласкаво просимо в пекло». Протестувальники вимагають зміни геополітики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: