Путін і Трамп домовилися створити «канал зв'язку» щодо Україні

Читать на русском
Президент Російської Федерації Володимир Путін і президент США Дональд Трамп домовилися створити канал зв'язку щодо України.

Президент Російської Федерації Володимир Путін і президент США Дональд Трамп домовилися створити «канал зв'язку» щодо України.

Про це заявив глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров, розповідаючи про результат зустрічі президентів, повідомляє російський журналіст Дмитро Смирнов в Twitter, пише «Слово і Діло».

«Путін і Трамп домовилися створити канал зв'язку Росія-США для впливу на Україну у виконанні Мінська-2», - заявив Лавров.

За словами Путіна, на зустрічі з Трампом обговорювалася ситуація в Україні, в Сирії, боротьба з тероризмом та кіберзлочинністю, а також кібербезпека.

«У мене була тривала бесіда з президентом Сполучених Штатів. Накопичилося багато питань - там і Україна, і Сирія, і інші проблеми, деякі двосторонні питання. Ми знову повернулися до питань боротьби з тероризмом, кібербезпеки», - сказав Путін.

Нагадаємо, що 7 липня відбулася зустріч Володимира Путіна і Дональда Трампа. Президенти на зустрічі в Гамбурзі домовилися про припинення вогоню в Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: