Канікули скасовуються: поточна сесія Верховної Ради може бути продовжена

Читать на русском
Робота парламенту може бути продовжена ще на тиждень через необхідність ухвалення пенсійної реформи.

ВР може не піти на заплановані канікули та продовжити роботу в зв'язку з розглядом усіх подань генпрокурора на народних депутатів щодо зняття з них недоторканності, а також необхідності ухвалення пенсійної реформи.

Про це заявив нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Валерій Карпунцов в ефірі «5 каналу», передає «Слово і Діло».

«Всі подання будуть розглянуті на цьому тижні. Якщо не вистачить цього тижня, я думаю, продовжимо ще на тиждень - уже такі розмови ходять. Тому що там ще і пенсійна реформа, і ще якісь питання невирішені», - повідомив нардеп.

«Цей весь накат, весь цей навал питань, і вони всі не прості, тому є така думка, що не встигнемо за тиждень все опрацювати», - заявив Карпунцов.

Які обіцянки депутати Верховної Ради повинні виконати за літо?«Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок народних депутатів, які вони повинні виконати за літо.

Як відомо, 7 липня 2017 року посли країн «Великої сімки» закликали Верховну Раду України прийняти на наступному тижні проект закону про пенсійну реформу.

Крім того, на якнайшвидшому ухваленні пенсійної реформи наполягає МВФ, який уже прийняв рішення відкласти надання кредиту в зв'язку з затримкою реформ.

У чиновників залишилося фактично два пленарні дні - 11 та 13 липня.

Що повинні зробити українські політики до осені - в інфографіці «Які обіцянки депутати Верховної Ради повинні виконати за літо?».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: