Лозовой звинуватив у внесенні подання на нього Порошенка

Читать на русском
Лозовой звинуватив генерального прокурора в перевищенні службових повноважень і непрофесіоналізмі

Народний депутат від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовой заявив, що команду внести подання на нього генеральному прокурору Юрію Луценку дав особисто Президент Петро Порошенко.

Про це парламентар повідомив на засіданні регламентного комітету Верховної Ради щодо подання на зняття недоторканності з нього 5 липня, передає «Слово і Діло».

«Я нічого не боюся, я знаю, що правда – на нашому боці. Вся країна переконується в тому, що Ви (Луценко – ред.) на замовлення Вашого кума Порошенка, за його командою виконуєте політичну розправу, намагаєтеся дискредитувати нашу команду, насправді дискредитуєте себе, займаючись політичним шантажем. Досі, можливо, сподіваєтеся, що або я до Вас на поклон за спиною Ляшка прибіжу, або пан Олег буде з вами домовлятися. Але цього не буде, Юрію Віталійовичу», – заявив Лозовой у зверненні до генерального прокурора Луценко.

Нагадаємо, сьогодні регламентний комітет Верховної Ради розглянув клопотання генерального прокурора Юрія Луценка на зняття недоторканності з народного депутата від Радикальної партії Андрія Лозового.

Під час дискусії на комітеті Лозовой звинуватив генерального прокурора в перевищенні службових повноважень і непрофесіоналізмі, назвавши подання на нього юридично необґрунтованим. Також Андрій Лозовой заявив, що Луценко приховав у своїй декларації колекцію старовинної зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: