Лозовой подав заяву на Луценка

Читать на русском
Лозовой зауважив, що зробив заяву щодо кримінального правопорушення з боку очільника Генпрокуратури, через що звертається до Національного антикорупційного бюро.

Депутат від фракції Радикальна партія Андрій Лозовой подав заяву до НАБУ про приховування майна генпрокурором Юрієм Луценком.

Про це Лозовой заявив під час засідання регламентного комітету Верховної Ради, повідомляє «Слово і Діло».

ГПУ допускає використання даних прослуховування в справі зняття недоторканностіГенеральний прокурор Юрій Луценко передав правову позицію щодо можливості застосування даних, отриманих під час негласних розшукових дій (прослуховування), щодо депутатів України.

Він зауважив, що зробив заяву щодо кримінального правопорушення з боку очільника Генпрокуратури, через що звертається до Національного антикорупційного бюро.

«Це моя заява директору НАБУ Артему Ситнику з приводу злочину, який скоїв генеральний прокурор, приховавши своє майно, конкретно – колекцію зброї», – наголосив Лозовой.

За його словами, Луценко не має давати оцінку мощам, які задекларував нардеп.

«Оцінювати мощі в якусь суму вашими псевдоекспертами – це святотатство, це комуністичне кощунство», – підсумував Лозовой.

Перед початком засідання комітету ВР депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що його колега Лозовий отримав спадок.

Як відомо, сьогодні, 5 липня, комітет розглядає подання на притягнення до відповідальності депутата Лозового.

Луценко готовий відкликати подання на Лозового, якщо той перерахує на користь держави 1,8 млн грн несплачених податків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: