Львів очистили від 70 відсотків сміття

Читать на русском
Протягом доби, що минула, у Львові прибрали ще 12 контейнерних майданчиків, які були перенакопичені, і вивезли 180 тонн ТПВ.

Протягом доби, що минула, у Львові прибрали ще 12 контейнерних майданчиків, які були перенакопичені, і вивезли 180 тонн ТПВ.

Про це заявляє прес-служба ЛОДА, пише «Слово і Діло».

З 23 червня з перенакопичених контейнерних майданчиків міста вивезли 4185 тонн відходів, прибрали - 323 контейнерних майданчиків, що становить 70% від загальної кількості майданчиків, які були перенакопичені.

Робота з вивезення відходів триває, перевізники ТПВ працюють в посиленому режимі із залученням додаткової спецтехніки.

Як долають сміттєву кризу мери України?Поки ситуацією навколо вивезення сміття зі Львова займається комісія з міністрів і екологів, а в Києві біля будівлі АП голодують однопартійці Садового з вимогою зняти «сміттєву блокаду», аналітики «Слова і Діла» підготували огляд обіцянок мерів великих міст країни щодо вивезення і переробки побутових відходів.

Раніше в Черкасах затримали вантажівку з львівським сміттям.

Нагадаємо, Львівська міська рада 29 червня ухвалила рішення про передачу повноважень з утилізації відходів обласної адміністрації. А Синютка представив багаторівневий план подолання львівської «сміттєвої кризи».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: