У Луцьку загорілася трансформаторна підстанція, половина міста залишилася без світла

Читать на русском
У місті Луцьк Волинської області сталася пожежа на трансформаторній електропідстанції, вогнем пошкоджено 4 комплектно-розподільні установки.

У місті Луцьк Волинської області сталася пожежа на трансформаторній електропідстанції, вогнем пошкоджено 4 комплектно-розподільні установки.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України, пише «Слово і Дыло».

За інформацією прес-служби ГСЧС у Волинській області, повідомлення про пожежу на трансформаторній підстанції в старому місті біля Центрального ринку надійшло рятувальникам о 12:53 вівторка 4 липня.

За викликом були направлені чергові пожежно-рятувальної частини, автомобіль газодимозахисної служби, аварійна бригада енергетиків і карета швидкої допомоги.

Рятувальники прибули на місце пожежі о 13:00, але стовбури на гасіння пожежі було подано о 13:21 після відключення електропостачання та офіційного дозволу енергетиків.

О 13:45 пожежу було локалізовано, о 14:07 - ліквідовано.

Вогнем пошкоджено 4 комплектно-розподільні установки потужністю 10 кВт. Причина пожежі встановлюється, на місці події створено спеціальну комісію.

У Луцьку в результаті пожежі на трансформаторній підстанції знеструмлено половина міста, на вулицях зупинився електротранспорт, виникли затори.

Раніше в Луцьку згоріло авто нардепа, екс-комбата «Айдара».

А в Херсонській області спалахнула масштабна лісова пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: