Тіллерсон відвідає Україну цього тижня – ЗМІ

Читать на русском
Відзначається, що цей візит буде дуже важливим на тлі зустрічі Путіна з Трампом, яка відбудеться в кулуарах саміту G20.

Державний секретар США Рекс Тіллерсон здійснить візит до України в неділю, 9 липня.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на джерела в дипломатичних колах, передає «Слово і Діло».

Зазначається, що очільник американського Державного департаменту прибуде до України цієї неділі, причому його візит триватиме до 2-2,5 годин. Наразі невідомо, з ким саме він буде зустрічатися.

Америка готує новий план для України, — екс-радник держсекретаря СШАЯк заявив екс-радник Брайза, наразі реалізація плану президента Росії Володимира Путіна щодо так званого обміну України на Сирію є неможливою.

Джерела в українських дипломатичних колах зауважують, що цей візит буде вкрай важливим на тлі зустрічі президента Росії Володимира Путіна з очільником США Дональдом Трампом, яка відбудеться в кулуарах саміту G20.

Раніше Президент України Петро Порошенко повідомляв, що під час візиту Тіллерсона до Києва «будуть продовжені наші напрацювання у Вашингтоні». Крім того, він заявляв, що найближчим часом Україну відвідають низка лідерів міжнародних організацій та уряду США.

Також цього місяця очікується візит генерального секретаря ООН Антоніо Гуттериша та генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: