Америка готує новий план для України, — екс-радник держсекретаря США

Читать на русском
Як заявив екс-радник Брайза, наразі реалізація плану президента Росії Володимира Путіна щодо так званого обміну України на Сирію є неможливою.

У Пентагоні, Державному департаменті, ЦРУ та Білому домі працюють над планом для України.

Про це заявив екс-радник державного секретаря США Метью Брайза, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Еспресо.TV».

«Деякі мої колишні колеги в Державному департаменті, у Білому домі, плідно працюють над розробкою нових ідей (щодо України — ред.). Це саме те, над чим держсекретар Рекс Тіллерсон попросив їх попрацювати. Я знаю, що триває процес, який ми називаємо міжвідомчим процесом - це дебати, конструктивні роздуми щодо подій, які відбуваються, між представниками Пентагону, Державного департаменту, ЦРУ, Білого дому», - сказав Брайза.

Чалий: Україна очікує на візит трьох міністрів СШАЗа його словами, такі візити «безумовно дадуть можливість вийти на конкретні рішення». Наразі ж відбувається робота з підготовки відповідних угод і рішень.

За його словами, проблема в тому, що президент Дональд Трамп має проблеми з фокусуванням на певній проблемі, бо кожного дня це щось різне.

Як заявив Брайза, наразі реалізація плану президента Росії Володимира Путіна щодо так званого обміну України на Сирію є неможливою.

Зазначимо, за словами депутата Дмитра Тимчука, після візиту президента Порошенка до США в ОРДЛО ходять чутки про наступ ЗСУ і НАТО.

Також напередодні члени Європарламенту відвідали Авдіївку і КПВВ «Майорське» з метою вивчення гуманітарних та екологічних проблем Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: