ЗМІ: берегова охорона Греції відкрила вогонь по турецькому судну

Читать на русском
Берегова охорона Греції відкрила вогонь по турецькому вантажному судну після відмови виконати наказ і зайти в порт в Егейському морі.

Берегова охорона Греції відкрила вогонь по турецькому вантажному судну після відмови виконати наказ і зайти в порт в Егейському морі.

Про це повідомив капітан вантажного судна M/V ACT Самі Калкаван телеканалу CNN Turk, передає «Слово і Діло».

Обмеження соцгарантій і досвід Греції: до чого може призвести пенсійна реформа від МВФЕксперт економічних програм Центру Разумкова пояснив, у чому небезпека проведення пенсійної реформи під керівництвом МВФ.

За інформацмм, грецькі прикордонники наказали капітанові турецького судна пришвартуватися на грецькому острові Родос для огляду. Після відмови берегова охорона відкрила вогонь, залишивши 16 кульових отворів на судні.

Калкаван не повідомила, чому не виконав наказ прикордонників. В результаті стрілянини ніхто не постраждав, кораблю завдано незначного збитку, що не вплинув на рух.

Представник Міністерства судноплавства Греції підтвердив, що берегова охорона намагалася оглянути вантаж судна. При цьому він не повідомив, відкривала чи берегова охорона вогонь, зазначивши лише, що судно повернулося назад в турецькі води.

Нагадаємо, в Греції зафіксований мінімальний рівень безробіття.

Раніше повідомлялося, Греція підтримала нові заходи жорсткої економії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: