Кличко відкрив «Прозорий офіс» із запізненням на місяць

Читать на русском
Під час презентації двох Прозорих офісів у Харкові Кличко заявив, що планує відкрити київський Центр надання соціальних послуг Прозорий офіс уже наприкінці травня.

Міський голова Києва Віталій Кличко відкрив Центр надання соціальних послуг «Прозорий офіс» із місячним запізненням.

Як зафіксувало «Слово і Діло», 24 квітня 2017 року, під час презентації двох «Прозорих офісів» у Харкові Кличко заявив, що планує відкрити київський Центр надання соціальних послуг «Прозорий офіс» уже наприкінці травня.

Проте участь у відкритті нового Центру соціальних служб у Святошинському районі Києва Кличко взяв лише 27 червня.

Тут кияни зможуть зручно й швидко отримати близько 100 соціальних послуг, які надаються згідно з електронною чергою. Це оформлення субсидій, соціальних виплат, пенсій, сприяння в підборі роботи, нарахування допомоги з безробіття, надання інформаційних послуг щодо соціальних послуг пенсіонерам, молоді, особам з інвалідністю, сім’ям із дітьми. У Центрі є все необхідне обладнання. Також тут є дитяча ігрова зона, кімната матері й дитини.

Зазначимо, що за рівнем політичної відповідальності міських голів Кличко посідає 6-ту сходинку, маючи в арсеналі 46% виконаних обіцянок. Загалом київський мер озвучив 370 обіцянок, з яких на сьогодні спромігся виконати 169. 95 обіцянок усе ще залишаються в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: