Сьогодні у Харкові запрацювали «Прозорі офіси»

Читать на русском
З нагоди відкриття прозорих офісів у Харків прибули Прем'єр-міністр Володимир Гройсман і мер столиці Віталій Кличко.

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко разом із прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом взяли участь у відкритті двох Центрів надання соціальних послуг «Прозорий офіс» у Харкові.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

Зубко розповів, скільки центрів адмінпослуг відкриється найближчим часомУ 2017-2018 роках в Україні планується відкрити до 700 центрів надання адміністративних послуг.

«Дуже добре, і я вдячний, що ми сьогодні ознайомилися з досвідом Харкова щодо створення «Прозорих офісів». Ідея надання адміністративних послуг в одному центрі не нова. Але питання надання послуг соціальної спрямованості переважно вирішувалися органами місцевого самоврядування на власний розсуд. Тому Асоціація міст України підтримує ініціативи уряду щодо реалізації на території міст Дніпро, Київ, Львів, Одесі та Харкові пілотних проектів створення центрів надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс», – зазначив Віталій Кличко.

Столичний градоначальник повідомив, коли кияни зможуть користуватися послугами «Прозорого офісу».

Нагадаємо, основна мета появи «Прозорих офісів» - надання можливості громадянам отримувати необхідні послуги швидко, якісно, а головне – без поборів.

Також сьогодні, 24 квітня, у Харкові відбудеться засідання правління Асоціації міст України за участю Віталія Кличка і Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, раніше міністр соціальної політики Андрій Рева розповів, коли в Україні з'явиться послуга «Прозорий офіс».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: