Кличко повідомив, коли в Києві запустять «Прозорий офіс»

Читать на русском
За його словами Віталія Кличка, відкриття таких офісів передбачається в п'яти містах до кінця цього року.
Віталій Кличко

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко анонсував відкриття в столиці центру надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс» в кінці травня.

Про це він заявив під час відкриття двох Центрів надання соціальних послуг «Прозорий офіс» в Харкові, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«У столиці ми плануємо запустити роботу офісу в кінці травня. Сподіваюся, і як голова Асоціації всіляко буду сприяти, щоб всі інші міста вже з наступного року приєдналися до цієї ініціативи, отримавши аналогічну підтримку уряду», - сказав мер.

За його словами, у всіх п'яти містах передбачається відкриття таких офісів до кінця цього року.

«Ідея надання адміністративних послуг в одному центрі не нова. Але питання надання послуг соціальної спрямованості переважно вирішувалися органами місцевого самоврядування на свій розсуд. Тому Асоціація міст України підтримує ініціативи уряду про реалізацію на території міст Дніпро, Київ, Одесі та Харкові пілотних проектів створення центрів надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс», - зазначив Віталій Кличко.

Також Кличко підписав розпорядження про капітального ремонту мосту на Троещинае.

Раніше повідомлялося, що оновлена Поштова площа буде відкрита після тривалого ремонту вже в наступний понеділок, 1 травня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: