Рева розповів, коли в Україні з'явиться послуга «Прозорий офіс»

Читать на русском
Прозорий офіс – програма, націлена на реформування неефективного державного апарату і значне поліпшення надання послуг населенню.
Андрій Рева

Центри надання адміністративних послуг соціального характеру «Прозорий офіс» з'являться на всій території України не раніше ніж через 5-7 років.

Про це міністр соціальної політики Андрій Рева заявив під час робочої поїздки з мером Харкова Геннадієм Кернесом за планом створення «Прозорого офісу», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінсоцполітики.

«Прозорі офіси» по всій країні повинні заробити через 5-7 років. Коли у вашому місті запрацює центр надання адміністративних послуг нового формату, ви побачите, наскільки зміниться ставлення людей до влади, адже їм не доведеться більше пересуватися з кабінету в кабінет і стояти в чергах», – зазначив Рева.

Міністр підкреслив, що проект програми «Прозорий офіс» в пілотних містах дасть мультиплікаційний ефект, оскільки вони першими будуть розробляти зразок для масового загальнодержавного впровадження роботи центрів надання адміністративних послуг.

Рева обіцяє, що уряд забезпечить стабільну виплату пенсійСказано 26 травня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

«Основна мета плану створення мережі «Прозорий офіс» – реформування неефективного державного апарату і значне поліпшення надання послуг населенню», – підкреслив Рева.

Як раніше повідомлялося, Кабінет міністрів України подасть в Раду законопроект про реформування системи оплати праці до кінця вересня.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявив, що Кабінет міністрів планує підвищити середній розмір пенсій в жовтні-листопаді 2016 року.

У базі даних «Слово і Діло» зафіксовано 13 обіцянок міністра соціальної політики Андрія Реви. Всі вони знаходяться в процесі виконання. З повним переліком обіцянок міністра можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: