Винними у вбивстві Нємцова визнали всіх підозрюваних

Читать на русском
Присяжні Московського окружного військового суду визнали Заура Дадаєва винним у вбивстві російського опозиціонера Бориса Нємцова.

Присяжні Московського окружного військового суду визнали Заура Дадаєва винним у вбивстві російського опозиціонера Бориса Нємцова.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

Крім того, винними також визнані і інші підозрювані у справі - Анзор Губашев і Беслан Шаванна, який був убитий в Грозному під час затримання. За версією слідства, вони також брали безпосередню участь у виконанні вбивства.

Водночас присяжні визнали винними Шадіда Губашева, Темірлана Ескерханова і Хамзата Бахаева в участі в підготовці вбивства. Слідство вважає, що вони допомагали виконавцям сховатися від правоохоронних органів.

Маккейн про вбивство Вороненкова: кампанія РФ в стилі КДБ із залякування всіх, хто піде проти тирана ПутінаСенатор-республіканець Джон Маккейн звинуватив керівництво РФ у вбивстві Дениса Вороненкова, назвавши трагедію актом нахабного державного тероризму.

Відзначається, що згідно з вердиктом, Дадаєв погодився вбити Нємцова за винагороду в сумі не менше 15 млн рублів (близько $ 255 тисяч).

Нагадаємо, під час засідання суду 18 квітня Заур Дадаєв, якого підозрювали у вбивстві російського опозиціонера Бориса Нємцова, не визнав своєї провини. Однак пізніше, 19 квітня, російські ЗМІ опублікували відео з першим допитом Дадаєва, де він вже визнається у вбивстві політика.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: