У столичному ресторані 16 людей отруїлися суші

Читать на русском
Продукція, пов'язана з можливим отруєнням, вилучена, зразки відібрані для лабораторних досліджень.

У Києві зареєстровано 16 випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію через вживання суші в одному з ресторанів.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів міста Києва.

На Донбасі школярі отруїлися мідним купоросомСьогодні вранці, 17 травня, в Краматорську Донецької області в міську лікарню № 3 госпіталізовано п'ятеро учнів загальноосвітньої школи з ознаками отруєння.

«Станом на 12:00 28.06.2017 державною установою «Київський міський лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» в м. Києві зареєстровано 16 випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію серед жителів міста, можливо пов'язаних з вживанням харчових продуктів у закладах громадського харчування», - повідомили у Держпотребслужбі.   В інформації зазначається, що всі хворі перебувають на стаціонарному лікуванні в клінічних лікарнях №4 і №9.

Того ж дня фахівці Головного управління Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів у м. Києві здійснили позапланове обстеження підприємства. Продукція, пов'язана з можливим отруєнням, була вилучена, зразки продуктів харчування відібрано для лабораторних досліджень.

«Підприємство ТОВ «Суші Ленд Євразія» по вул. Дмитрівській, 2а Шевченківського району, з яким пов'язано отруєння, тимчасово припинило свою діяльність», - сказали в Держпотребслужбі.

Нагадаємо, з початку року неякісними продуктами отруїлися вдвічі більше українців, ніж в минулому році.

Відзначимо, раніше стало відомо, коли в Україну завезуть ліки від ботулізму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: