На Донбасі школярі отруїлися мідним купоросом

Читать на русском
Сьогодні вранці, 17 травня, в Краматорську Донецької області в міську лікарню № 3 госпіталізовано п'ятеро учнів загальноосвітньої школи з ознаками отруєння.
Школярі отруїлися мідним купоросом

Сьогодні вранці, 17 травня, в Краматорську Донецької області в міську лікарню № 3 було госпіталізовано п'ятеро учнів загальноосвітньої школи з ознаками отруєння.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Сьогодні».

«Встановлено, що один з учнів 6-го класу приніс на урок кристали мідного купоросу з так званого набору для експериментів, який легально продається в дитячих магазинах», – повідомили в прокуратурі Донецької області.

ЗНО: які предмети випускники шкіл складають найкращеСеред трьох обов’язкових предметів, за якими випускники українських шкіл складають ЗНО, найвищий рівень знань вони демонструють з історії України та математики.

За інформацією, четверо однокласників обслинили кристали, а п'ятий – проковтнув. З гострими шлунковими болями школярів терміново доставили в дитячу лікарню.

Після проведення всіх необхідних лікувальних заходів стан потерпілих оцінюється як задовільний.

Раніше повідомлялося, що влада Києва вирішила більше не очищати воду хлором.

Нагадаємо, 23 березня 2017 року голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пообіцяв суворо покарати винних, а саме залучити керівництво школи до суворої відповідальності за масове отруєння школярів у Нижньому Селищі. Подивимося, чи вдасться чиновнику виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: