Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять масову кібератаку і диверсії проти спецслужб

Читать на русском
Сьогодні, 29 червня, о 22:10 в ток-шоу Право на владу гості студії поговорять про причини і наслідки масової кібератаки в Україні і терактах, які відбулися в Києві та Донецькій області.

Сьогодні, 29 червня, о 22:10 в ток-шоу «Право на владу» гості студії поговорять про причини і наслідки масової кібератаки в Україні і терактах, які відбулися в Києві та Донецькій області.

У першій частині програми, гості та експерти з'ясують як уберегтися від вірусів типу «Petya.A», яких збитків це завдало державним підприємствах і хто стоїть за блокувань комп'ютерних систем.

Кібератака в Україні: чому банки опинилися під прицілом у хакерів і як не потрапити у вірусну пасткуЕксперт з управління інтернетом розповів про хакерську атаку на українські банки і про те, як захиститися від інтернет-вірусів.

У другій частині програми, гості ток-шоу поговорять про резонансні теракти, в Києві і Донецькій області. Зокрема, як просувається слідство у справах підриву двох авто, і чи можливо запобігти вибухам на контрольованих українською владою територіях і чому саме зараз відбулися диверсії проти спецслужб.

У студії про це говоритимуть представники Департаменту кібербезпеки Нацполіціі і МВС, депутати і фахівці ІТ-галузі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: