Екс-прокурора Кулика, якого звинувачують у незаконному збагаченні, нагородили орденом «За заслуги»

Читать на русском
Наразі Костянтин Кулик є заступником начальника департаменту міжнародно-правової співпраці Генеральної прокуратури.

З нагоди Дня Конституції України президент Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» III ступеня колишнього прокурора сил АТО Костянтина Кулика, звинуваченого у незаконному збагаченні.

Про це йдеться в указі президента №168/2017 від 28 червня, передає «Слово і Діло».

Наразі Костянтин Кулик є заступником начальника департаменту міжнародно-правової співпраці Генеральної прокуратури, куди його було переведено наприкінці квітня.

Луценко прокоментував призначення Кулика до ГПУГлава Генеральної прокуратури України Юрій Луценко вважає екс-прокурора АТО Костянтина Кулика ефективним.

В указі повідомляється, що Кулик нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня за «значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм».

Нагадаємо, розслідування за фактами можливого незаконного збагачення військового прокурора сил АТО Кулика НАБУ розпочало 25 грудня 2015 року. 2 березня 2017 року суд почав розгляд справи. У липні 2016 суд заарештував майно Кулика та його дружини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: