Суд почав розгляд справи військового прокурора сил АТО Кулика

Читать на русском
Голосіївський районний суд Києва почав розгляд кримінального провадження щодо військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика, обвинувачуваного в незаконному збагаченні.

Голосіївський районний суд Києва почав підготовче засідання у кримінальному провадженні щодо військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика.

Про це повідомив суддя Дмитро Валігура, пише з посиланням на УНН «Слово і Діло».

«Почалося підготовче засідання за справою Кулика», – повідомив суддя.

На засіданні присутній військовий прокурор сил АТО Костянтин Кулик зі своїми адвокатами, а також прокурор САП Максим Грищук.

Незадовго до арешту Кулику доручили провальну «справу Курченка» – СитникЗа словами глави НАБУ Артема Ситника, військовому прокурору Кулику доручили резонансну справу для приховування від слідства.

Зазначимо, що детективи НАБУ 7 жовтня 2016 року завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збагачення Кулика.

Під час досудового розслідування встановлено, що в період із 2011 до 2015 року, перебуваючи на службі в органах прокуратури, підозрюваний отримав сукупний дохід у розмірі понад 1,67 млн грн.

Нагадаємо, 21 жовтня військовому прокурору сил АТО Костянтину Кулику пред'явлене звинувачення. Його звинувачують у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368-2 КК України («Незаконне збагачення»).

Більша частина з цих коштів були витрачені в закладах громадського харчування, на автозаправних станціях і в магазинах. Раніше НАБУ показало доходи й витрати Кулика.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: