Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок з 14 до 27 червня

Читать на русском

7 нових обіцянок членів Кабінету міністрів України нарахували аналітики порталу «Слово і Діло» в період із 14 до 27 червня 2017 року. При цьому виконати їм вдалося лише одну: міністр освіти Лілія Гриневич запустила, як і обіцяла, Національну раду з питань розвитку науки і технологій.

Що ж до нових обіцянок, то вони пролунали від Володимира Гройсмана, Володимир Кістіона, В’ячеслава Кириленка, Степана Полторака, Євгена Нищука, Арсена Авакова і Павла Петренка.

Зокрема, Гройсман заявив, що до 2018 року добудує 290 об’єктів дорожньої інфраструктури, Полторак – що до того ж часу переведе на нову систему харчування 20% військових частин.

Аваков запевняє, що проведе реформу системи підготовки кадрів у МВС, а Петренко – що наступного року підніме заробітні плати працівникам СІЗО.

Ще одну обіцянку щодо підняття зарплат – спортивним тренерам (також 2018 року) – дав Кириленко. Його ж колега з Мінкульту Нищук запевнив, що знайде кошти на ремонт тераси палацу Розумовського в Батурині.

За тематиками розподіл нових обіцянок уряду такий: приблизно однакова кількість обіцянок членів Кабміну (по 25%) стосуються економіки, суспільства і права, ще по 12,5% припадає на культуру і національну безпеку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: