Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кириленко обіцяє, що у 2018 році спортивні тренери будуть отримувати збільшену зарплату

17 червня 2017 року віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко пообіцяв збільшити зарплату спортивним тренерам у 2018 році. Підвищення зарплат стосуватиметься тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, шкіл вищої спортивної майстерності, спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю, державних і комунальних центрів олімпійської підготовки.
Виконано
Сказано 17 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.obozrevatel.com/ukr/news/40283-kirilenko-kabmin-planue-zbilshiti-zarplatu-sportivnim-treneram.htm
  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=250138745
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-sports/2478999-igor-zdanov-ministr-molodi-ta-sportu.html

Результат

13 липня 2017 року Кабмін ухвалив постанову, яка передбачає підвищення зарплат тренерів-викладачів дитячо-юнацьких спортивних шкіл вже з 1 вересня.

13 червня 2018 року міністр молоді та спорту Ігор Жданов повідомив, що заробітна плати для тренерів ДЮСШ збільшена на два тарифні розряди. У залежності від досвіду, кваліфікації та місця розташування відповідної дитячої юнацько-спортивної школи, тренер отримує від 5 до 9 тисяч гривень. Міністр наголосив, що в уряді планують додаткове збільшення зарплати тренерам.

ВИСНОВОК: станом на червень 2018 року, спортивні тренери отримують підвищену заробітну плату, відповідно до постанови уряду від липня 2017 року. Водночас у Міністерстві молоді та спорту планують чергове підвищення зарплати тренерам.