Всі, хто розслідуватиме вибух авто в Києві, пройдуть поліграф – Матіос

Читать на русском
Розслідування справи про загибель внаслідок теракту співробітника розвідки Міноборони передано військовій прокуратурі.

Всі члени слідчо-оперативної групи, які будуть розслідувати вибух машини розвідника Міноборони Максима Шаповалова, пройдуть поліграф, щоб не було витоку інформації.

Про це сказав головний військовий прокурор Анатолій Матіос під час брифінгу, передає «Слово і Діло».

Вибух авто у Києві: загиблий опікувався охороною ВороненковаБезпосередній підлеглий полковника Максима Шаповала, який загинув сьогодні внаслідок вибуху авто у столиці, керував охороною Вороненкова.

«Терористичний акт був виконаний високими фахівцями. Сила вибухового пристрою, який був приведений у дію у 8:14 була така, що на відстані більше 50 м, я прошу вибачення у родини, що я це озвучую, на висоті першого поверху були знайдені частини тіла загиблого внаслідок вибуху. До розслідування справи залучена максимальна кількість всіх фахівців спецслужб і правоохоронних органів. На даний момент для убезпечення витоку інформації всі члени слідчо-оперативної групи, які задіяні для розслідування проходять поліграф для відсутності можливості сумнівів розслідування в режимі онлайн», - сказав Матіос.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Солом'янському районі Києва вибухнув автомобіль - Mercedes чорного кольору. Надзвичайна подія сталася на перетині вулиць Солом'янської та Механізаторів, в результаті загинув співробітник Головного управління розвідки МОУ Максим Шаповал. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «теракт».

Як відомо, підірваний в Києві полковник ГУР збирав докази проти РФ для Гааги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: