У Черкаській і Кіровоградській областях вартість квитків на приміські поїзди збільшиться на 15%

Читать на русском
У Черкаській і Кіровоградській областях на 15 відсотків збільшать вартість проїзду на приміських поїздах, це зменшити збитковість перевезень, зокрема приміських.

У Черкаській і Кіровоградській областях на 15% збільшать вартість проїзду на приміських поїздах.

Про це повідомляє прес-центр «Укрзалізниці», передає «Слово і Діло».

Квитки подорожчають з 1 липня поточного року.

Омелян розповів про американські інвестиції в «Укрзалізницю»Також урядовець зазначив, що під час візиту у Вашингтон йому вдалося обговорити зі Світовим банком і МВФ проблематику розвитку інфраструктури.

«В залежності від дальності поїздки вартість повного квитка у приміському сполученні на території зазначених областей становитиме від 8,60 грн. на перших 5 км і до 46 грн. на 400 км. Проїзд для дітей у віці від 6 до 14 років, як і раніше, складе 75% від вартості проїзду дорослого пасажира, а студенти так само будуть користуватися 50% пільгою відповідно до чинного законодавства», - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що вартість проїзду підвищують через збитковість приміських перевезень. Саме через такий стан справ залізничники не можуть в повному обсязі оновлювати рухомий склад, підвищувати комфортність і якість обслуговування пасажирів, відзначають в «Укрзалізниці».

Нагадаємо, раніше голова правління «Укрзалізниці» Войцех Балчун розповів про фінансові показники «Укрзалізниці».

Також відомо, що Володимир Гройсман закликає створити при «Укрзалізниці» Наглядову раду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: