Аеропорт «Бориспіль» обслужив рекордну кількість пасажирів в день за всю історію

Читать на русском
Міжнародний аеропорт Бориспіль 25 червня обслужив 39 594 пасажира. Цей показник є абсолютним рекордом денного пасажиропотоку за всю історію підприємства.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» 25 червня обслужив 39 594 пасажира. Цей показник є абсолютним рекордом денного пасажиропотоку за всю історію підприємства

Про це повідомляє прес-служба підприємства, передає «Слово і Діло».

Аеропорт «Бориспіль» заманює авіакомпанії зниженням портових зборів на 75%Найбільший український аеропорт Бориспіль робить вигідну пропозицію новим авіакомпаніям, яка полягає в отриманні в перший рік польотів знижки в розмірі 75% портових зборів.

Значну частку в встановлення рекорду внесли чартерні рейси. Найбільший пасажиропотік 25 червня був в Анталію. На цьому напрямку обслужено 5 970 осіб.

Попередній рекорд в аеропорту був встановлений у жовтні 2016 року. Тоді під час чартерного «хасидської програми» за день було обслужено 39 241 пасажирів.

Раніше, Кабінет міністрів України затвердив фінансовий план міжнародного аеропорту «Бориспіль» на цей рік з очікуваним чистим прибутком в 1,5 млрд грн.

Як відомо, «Бориспіль» планує побудувати новий вантажний термінал.

Нагадаємо, що СБУ викрила менеджмент аеропорту «Бориспіль» на корупційній схемі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: