«Бориспіль» досі не домовився з Ryanair

Читать на русском
Державне підприємство Міжнародний аеропорт Бориспіль продовжує вести переговори про спільну роботу з провідною європейською лоукост-авіакомпанії Ryanair.

Керівництво аеропорту «Бориспіль» продовжує вести переговори з приводу спільної роботи з лоукост-авіакомпанією Ryanair.

Про це в інтерв'ю виданню «Інтерфакс-Україна» заявив глава аеропорту Павло Рябікін, передає «Слово і Діло».

Він підтвердив, що зараз тривають переговори з компанією, зокрема при обговоренні найбільш нагальні проблеми розділили на дві частини.

«Ця (частина. - ред.) технологічна, яка полягає в їх обслуговуванні на території «Борисполя», і фінансово-організаційна - наші ставки зборів, які їм доводиться платити», - підкреслив Рябікін.

Він зазначив, що підхід Ryanair полягає в тому, що вони хочуть низьку фіксовану суму зборів. Незважаючи на це, в аеропорту пояснили компанії, регулювання передбачає диференційований показник від злітної маси та інші аспекти.

«Ми визначили, що для стимулювання нових напрямків нам необхідно знизити ті ставки, про які ми говорили. Міністерству дали чіткі показники, має бути змінено в регуляторній базі, щоб нові, в тому числі бюджетні, перевізники змогли літати в Україну і пропонувати тут свої послуги», - підсумував Рябікін.

В Україні стартував продаж квитків від RyanairІрландська авіакомпанія Ryanair офіційно запустила продаж квитків на свої рейси зі стикуванням.

Як відомо, 26 квітня міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що керівництво аеропорту «Бориспіль» досягло домовленості про співпрацю з лоукостером Ryanair.

За його словами, початок рейсів лоукост Ryanair заплановано на кінець вересня.

Нагадаємо, найбільший авіаперевізник України МАУ отримав право на польоти з Києва до Стокгольма-Скавсту, Манчестер та Ейндховен.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: