Аеропорт «Бориспіль» заманює авіакомпанії зниженням портових зборів на 75%

Читать на русском
Збір аеропорту окремою графою прописується в квитку, тому можна легко порахувати, на скільки ця система дозволить знизити вартість квитка.

Найбільший український аеропорт «Бориспіль» робить вигідну пропозицію новим авіакомпаніям, яке полягає в отриманні в перший рік польотів знижки в розмірі 75% портових зборів.

Про це заявив в. о. генерального директора аеропорту Євген Дихне, передає «Слово і Діло» з посиланням на «НВ Бізнес».

«Будь-яка авіакомпанія, що почне виконувати новий маршрут відповідно до умов положення, отримає вже в перший рік польотів знижку в розмірі 75%», – говорить він.

За його словами, аеропортовий збір окремою графою прописується в квитку, тому можна легко порахувати, на скільки ця система дозволить знизити вартість квитка.

Крім цього, система стимулювання для авіакомпаній, яку пропонує аеропорт для розгляду ринку, якраз і є переглядом аеропортових зборів. Вона спрямована на авіакомпанії, які розвивають нові маршрути й забезпечують значний обсяг пасажирських перевезень, і компанії, що привозять транзитних пасажирів.

АМКУ порушив справу проти «Борисполя»АМКУ розгляне справи щодо міжнародного аеропорту Бориспіль в зловживанні монопольним становищем

За словами Дихне, лише цього року, згідно з показником забезпечення обсягів пасажирських перевезень, уже п'ять авіакомпаній зможуть отримати відповідні знижки. Це такі компанії, як Lufthansa, Turkish, KLM і інші.

«Авіаперевізники підтримали ініціативу аеропорту, узгодили систему стимулювання та запропонували якомога швидше ввести її в дію», – констатує Дихне.

Нагадаємо, що Міжнародний аеропорт «Бориспіль» в 2016 році отримав понад 1,2 млрд грн прибутку.

Як повідомлялося раніше, аеропорт «Бориспіль» за підсумками третього кварталу 2016 року увійшов до третьої групи європейських аеропортів за класифікацією ACI Europe: аеропорти середнього розміру, які обслуговують щорічно від 5 до 10 мільйонів пасажирів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: