Чалий: Україна очікує на візит трьох міністрів США

Читать на русском
За його словами, такі візити безумовно дадуть можливість вийти на конкретні рішення. Наразі ж відбувається робота з підготовки відповідних угод і рішень.

Президент України Петро Порошенко запросив відвідати Україну найближчим часом главу Державного департаменту США Рекса Тіллерсона, міністра оборони Джеймса Меттіса і міністра енергетики Ріка Перрі.

Про це повідомив посол України в США Валерій Чалий, передає «Слово і Діло» з посиланням на Realist.

Зустріч Порошенка і Трампа: чого досягла УкраїнаЖурналіст Денис Попович розповідає про зустріч президентів України і США, а також про те, чого домоглася цими переговорами Україна.

«Очевидно, що офіційні анонси будуть озвучені пізніше, але я можу сказати, що в цьому році ми чекаємо міністра енергетики США, державного секретаря, міністра оборони незважаючи на його дуже складний графік», - сказав Чалий.

За його словами, такі візити «безумовно дадуть можливість вийти на конкретні рішення». Наразі ж відбувається робота з підготовки відповідних угод і рішень.

Нагадаємо, під час зустрічей президента Петра Порошенка з президентом США Дональдом Трампом, віце-президентом Майком Пенсом, держсекретарем Рексом Тіллерсоном і міністром оборони Джеймсом Меттісом глава української держави нагадав про надані Україні гарантії за Будапештським меморандумом.

Також відзначимо, Білий дім допустив зустріч Трампа і Путіна на саміті G20.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: