З початку доби бойовики обстрілюють Авдіївку, неспокійно на луганському напрямку

Читать на русском
Бойовики НВФ на Донбасі сьогодні, 26 червня, продовжили обстріли позицій українських військових, вогонь вівся серед іншого на луганському напрямку і в районі Авдіївки.

Бойовики НВФ на Донбасі сьогодні, 26 червня, продовжили обстріли позицій українських військових, вогонь вівся серед іншого на луганському напрямку і в районі Авдіївки.

Про це повідомив спікер прес-центру штабу АТО Антон Миронович, Пердана «Слово і Діло», посилаючись на 112 Україна.

«Небойові втрати»: хто вбиває наших військовихЖурналіст Максим Кречетов – про небойові втрати в лавах Збройних сил України, які минулого року перевищили бойові.

«Вже з початку цієї доби нами нараховано мінімум три факти застосування бойовиками зброї, порушення перемир'я. Один раз вони вже вдарили з мінометів калібру 82-мм на Луганщині біля населеного пункту Жовте. Також на Луганщині неподалік Попасної вночі було зафіксовано роботу ворожого снайпера. І один раз з кулеметів і стрілецької зброї бойовики вже обстрілювали наших військових, які тримають оборону неподалік від населеного пункту Кам'янка, це на північний схід від Авдіївки. За останніми даними, ніхто з наших військовослужбовців не постраждав. Не виключаємо, що бойовики знову продовжать обстрілювати наші позиції, якщо не вдень, то ввечері... У свою чергу ми вогонь не відкривали. Робимо все можливе, щоб дотримуватися попередніх домовленостей, але таке право за собою залишаємо», - повідомив спікер.

Нагадаємо, з початку доби 25 червня в зоні проведення АТО зафіксовано 4 факта застосування бойовиками зброї проти ВСУ, в результаті обстрілів жоден український військовий не постраждав.

А в центрі Києва зарізали учасника АТО і главу союзу мігрантів через гру на синтезаторі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: