На смартфонах знову запрацювали додатки Яндекса

Читать на русском
Яндекс.Пробками і Картами можна користуватися через мобільний інтернет операторів Київстар, Lifecell, Vodafone, оновивши додаток до останньої версії.

Додаток Яндекс.Карти відновив роботу в мережах українських мобільних операторів, обійшовши блокування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

Яндекс.Пробками і Картами можна користуватися через мобільний інтернет операторів «Київстар», Lifecell, Vodafone, оновивши додаток до останньої версії.

Через браузер сервіси Яндекса, як і раніше, не працюють.

Спецслужби РФ готували вторгнення в Україну через «ВКонтакте» і «Однокласники» - СБУСпецслужби Росії активно втілювали в життя інформаційно-психологічні операції проти України через соцмережі «ВКонтакте» і «Однокласники» в період підготовки до військового вторгнення.

Як повідомлялося, 21 червня заборонена в Україні російська соцмережа «Одноклассники» заявила, що придумала, як обійти блокування в Україні. ОК оновили мобільний додаток, який обходить заборону, і розіслали повідомлення користувачам соцмережі.

Нагадаємо, у травні Служба безпеки України провела обшуки в офісах компанії «Яндекс Україна» за статтею про державну зраду.

За даними СБУ, менеджмент «Яндекс Україна» незаконно збирав, зберігав і передавав у Росію детальні персональні дані на українських користувачів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: